IL SARDO AVONDVERKOOP

IL SARDO AVONDVERKOOP Alle pizza's voor €6,-!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1490 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Sardo Avondverkoop. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 10:40 Heel snelle bezorging en gelukkig kun je ook s ávonds bestellen hier... Helaas kwam ik bij het openen van tas erachter dat de bestelling niet compleet was :-(
25 jun 2022 om 19:26 Helaas was pizza met tonijn te zout
15 jun 2022 om 4:54 bezorging duurde lang maar het eten was zoals altijd geweldig, als je echt wilt smullen raad ik de pizza ilsardo aan, die word helemaal vol gegooid met toppings, super lekker zelfs de dag erna als hij koud is.
12 jun 2022 om 3:10 Super heerlijke pizzas snel bezorgd vult goed ook
3 jun 2022 om 11:38 Eten was heerlijk de bezorging vriendelijk maar duurde lang
28 mei 2022 om 23:27 Ik heb een kapsalon besteld. Aangegeven dat ik er buiten sla geen groente op wil, maar toch heb ik het niet gekregen zoals ik het wou. 2de keer dat het fout is gegaan. Ik heb er buikpijn van gekregen. Wel een snelle bezorging.
28 mei 2022 om 19:00 Patat was heerlijk!!
25 mei 2022 om 0:30 Heerlijk eten snelle bezorging
21 mei 2022 om 4:57 de doos was niet goed waar hij in zat want ik zat op gegeven ogenblik karton te eten omdat de bovenste laag los liet en dat was niet prettig
18 mei 2022 om 2:28 Echt comfortfood goed gevuld met de ingrediënten die vermeld staan. Precies goed voor de lekkere trek en ruime porties. Esthetisch is het niet heel wat, en de cannelloni en kruidenboter waren nogal door elkaar gehusseld. Smaak maakt het goed.
17 mei 2022 om 23:03 Chille comfortfood. Er zit echt in wat op de beschrijving staat en lekker veeel kaas en zelfs het brood was warm!! Hit the spot perfectly. En fijn dat je nog tot laat kan bestellen. Veel keuze, ook in pasta’s, die je elders niet hebt. Prijs ook top.
14 mei 2022 om 16:11 Had een kapsalon besteld. Patat zat veel olie in en lekte in het bakje. Vlees was nog rauwe en niet te eten. Vorige keer besteld zelfde geval. Bezorging was laat en saus was geel en oud. Sorry maar eten is slecht. Pizza wel goed soms.